Wij verwachten pas in 2022 weer pups.

 

Af en toe hebben wij een nestje Labradorpups. Daarbij kijken we zeer kritisch naar de combinatie van teef en reu. Niet alleen het uiterlijk speelt een rol, maar nog meer de gezondheid, het karakter en temperament van de honden. Natuurlijk komen teef en reu uit zorgvuldig geteste, gezonde lijnen en voldoen ze aan de gestelde gezondheidseisen uit het fokreglement van de NLV.

 

Onze pups groeien in huiselijke kring op. Wij besteden veel tijd aan het socialiseren van de pups zodat u een evenwichtige pup mee naar huis neemt. Maar wij verwachten ook van u als toekomstige pupkoper dat u zich verdiept in en voorbereidt op de komst van de pup zodat beide een optimale start hebben. Wij geven u graag advies en kunnen u leuke, nuttige boeken aanraden.

De pups hebben natuurlijk een FCI Stamboom en de pups zijn gechipt door de Raad van Beheer. De prijs van onze pups met stamboom is ongeacht kleur en geslacht hetzelfde.

 

Als u bij ons een pup wilt kopen, willen wij graag eerst kennismaken met u als toekomstige eigenaar. Een goed contact met onze pupkopers vinden wij namelijk erg belangrijk. Wij maken eerst persoonlijk kennis met toekomstige eigenaren voordat we mensen een pup beloven. We kennen dus nooit telefonisch of via de mail een pup toe.Wij vinden het erg belangrijk dat u weloverwogen kiest voor een pup die bij uw situatie past. Ook moet er een wederzijds vertrouwen zijn tussen u en ons.

 

Als u serieuze interesse hebt in een Labradorpup, dan plaatsen wij u op onze puplijst. Zodra er pups verwacht worden nemen wij contact met u op. Als de pups geboren zijn, verwachten wij dat u minimaal twee keer naar de pups komt kijken, vaker mag natuurlijk ook! Tijdens deze bezoekjes zoeken wij op basis van uw wensen naar de meest geschikte pup uit het nest. Wij laten onze pups testen door een hondengedragstherapeut (de zogenaamde puppy test). Zo kunnen wij de juiste pup bij de juiste eigenaar plaatsen.

 

Natuurlijk houden wij u regelmatig op de hoogte met informatie over het wel en wee van de pups en met foto’s van de pups. Wij zullen u helpen met al uw vragen rond de aanschaf van uw pup. Vuur ze dus gerust op ons af: we vinden het een fijn idee dat u veel wilt weten. Daarbij maakt het niet uit of al eerder een hond of Labrador heeft gehad, of dat het u eerste hond wordt.