1 mei 2024

Tot ons grote verdriet hebben we Mistek moeten loslaten. Ze mocht net geen 12 jaar worden. Haar koppie wilde nog zo graag, maar haar lijfje was op. We hebben ontzettend veel mooie herinneringen gemaakt samen en zo blijft ze altijd in ons hart.

 

11 december 2022

Ryba is in de nacht van 10 op 11 december bevallen van 7 pupjes. De bevalling is goed verlopen en ze ontpopt zich als een zorgzame moeder. Alle pups zijn besproken.

 

14 november 2022

Ryba is drachtig! Haar pups zullen medio december worden geboren.

 

21 maart 2022

Bij  Labrador kennel "van ut Mulkes Hofke" is nog een geel reutje beschikbaar. (het reutje is inmiddels geplaats)

De moederhond Juna is een door mij gefokt teefje. Voor meer infohttp://www.mulkeshofke.nl/

November 2020

De gezondheidsuitslagen van Ryba zijn ontvangen! Alles is dik in orde, zie voor meer informatie  Ryba

26 februari 2020,

Juna is bevallen van 3 pups, 2 gele reutjes en 1 zwart teefje. Ze hebben alle 3 al een gouden mandje.

25 december

Juna  (Dusana Blondynka Samicka Nová Paka) is op eerste en tweede kerstdag door Jones (Laboriginals Positivo) gedekt. Als deze dekkingen succesvol zijn dan zullen er eind februari pups geboren worden in de kleuren Geel en Zwart. Juna woont niet bij ons maar bij Anita en Jan in Merselo. Heb je interesse in een pup uit deze combinatie vul dan het contactformulier in Contact

11 december

Ryba heeft haar eerste Certificaat behaald en haar eerste 1e prijs gewonnen tijdens het puppy jachtexamen.

25 oktober

Vanaf vandaag zullen de pups uitvliegen, ze hebben allemaal een goudenmandje gevonden. Een aantal zal ik nog regelmatig op mijn lessen zien. Ryba (rode bandje) blijft bij ons wonen.

30 augustus

Mistek is bevallen van 6 prachtige pups, 2 zwarte teefjes, 2 zwarte reutjes en 2 blonde teefjes. Alle pups zijn inmiddels besproken.

 

2 augustus

Mistek is drachtig!!  Eind augustus zullen de pups worden geboren. We zijn helemaal in de wolken.

 

27 december 2018

Vandaag een bliksembezoekje gebracht aan Loena en haar pups in Zeewolde. Wat een mooi 8 tal. Er zijn nog een paar pups beschikbaar. Heeft u interesse in een van deze pupjes, vul dan het Contactformulier in en dan breng ik u in contact met de fokker van dit mooie nest.

 

28 november 2018

Loena, (Danika Cerna Samicka Nova Paka NHSB-nummer: 3047949) een "pup" uit het eerste nest van Mistek, is bevallen van 8 pups. Er zijn nog zwarte pups beschikbaar, zowel teefjes als reutjes. De vader van de pups is Bas (Bas van de Dauwtrapper NHSB-nummer  3025945). Loena, Bas en de pups wonen in Zeewolde. 

 

23 november 2018

Helaas heeft de echo uit gewezen dat Mistek niet drachtig is. Wij vinden dit natuurlijk erg jammer, ook voor de mensen die aangegeven hadden graag een pupje van Mistek te willen.  Maar soms beslist de natuur anders. In mei / juni zal ze weer loops worden en gaan we er van uit dat een dekking  dan wel weer succesvol zal zijn.

 

23 oktober 2018

Mistek is gedekt door Alkhamhurst Russel Square (Russel) over ruim 4 weken zullen we weten of uit deze dekking rond kerst puppy's geboren zullen worden . https://jwverhaaglabradors.nl/?page_id=116

 

16 september 2018

Hoera de pups van het E nest zijn vandaag 1 jaar!. Gelukkig krijgen we nog regelmatig een up date  hoe het gaat of een "pup" te logeren.

 

18 juni 2018

Vandaag zijn we met Mistek voor het oogonderzoek geweest . Alles was prima in orde dus niets staat een dekking in oktober in de weg.

 

21 februari 2018

Mistek is vandaag weer loops geworden. Haar volgende loopsheid wordt medio oktober verwacht en dan zal als alles goed is haar laatste nestje gepland worden.

 

13 november 

Alle pups hebben het nest verlaten, het stokje is overgedragen aan de nieuwe puppy eigenaren. Het is stil in huis en Mistek en ik moeten onze draai nog een beetje vinden zonder dat heerlijke puppy"geweld" in huis. We sluiten een mooie en intensieve tijd af en horen gelukkig allemaal blije berichten over de pups. 

 

26 september 

Het achttal doet het prima en groeit goed, vandaag zijn ze allemaal de 1kg. grens gepasseerd.

 

16 september

Na een voorspoedige bevalling is Mistek bevallen van 8 prachtige pups! 2 zwarte, 3 licht blonde en 3 donkerblonde pups. 4 teefjes en 4 reutjes. Alle pups zijn al besproken.

 

12 augustus

De date van Mistek en Russel is succesvol geweest! Vandaag heb ik via de echo vruchtblaasjes gezien met piepkleine pups in wording. Nog 5 weken wachten en dan zullen ze het levenslicht aanschouwen.

 

17 juli

Mistek heeft vandaag haar date gehad met Alkhamhurst Russel Square. Over 4 weken zullen we weten of Mistek drachtig is.

Het blijft dus nog even spannend.

 

23 juni 2017

Binnenkort zal Mistek loops worden en zal zij gedekt worden door Alkhamhurst Russel Square. Medio september zullen als alles goed gaat de pups geboren worden in de kleuren zwart en blond (geel) voor meer info E-nest.

1 januari 2017

We wensen jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar. Wensen jullie toe dat het een mooi jaar mag worden in goede gezondheid.

Onze plannen voor 2017 zijn een pup terugkomdag in het voorjaar .

Als alles volgens planning verloopt hopen we in het najaar weer een nestje te mogen verwelkomen.  Welke reu we voor Mistek gaan kiezen is nog niet helemaal duidelijk. 

 

17 december 2016

Tijdens de kerstshow in Gorinchem hebben Mistek en Juna zich getoond aan de keurmeester. Juna zat met haar 6 maanden en 1 week net in de klasse van 6 tot 9 maanden en moest dus "concurreren" met hondjes die al mooi uitgebalanceerd zijn. Maar de het keurrapport was een om trots op te zijn met de opmerking van de keurmeester dat het een hondje is met veel potentie. Mistek sleepte weer een mooie U in de wacht met ook een keurig keurrapoort. 

 

10 juni 2016

De bevalling is van start gegaan, toen de eerste pup zich aandiende werd ik aangenaam verrast, deze was blond. Daar had is dus helemaal niet op gerekend, gezien de DNA uitslagen van de kleur vererving. Dus e.e.a. nog eens goed nagekeken en blijk ik het verkeerd gelezen te hebben. Dus mocht u interesse hebben in een blonde pup kunt u dit kenbaar maken via het contact formulier.

 

10 mei 2016

Vandaag heeft de echo uitgewezen dat Mistek drachtig is!! Medio juni zullen de pups geboren worden!!! We zijn natuurlijk heel blij met dit goede nieuws.

 

11 april 2016

Mistek is gedekt door Willem (Jens van de Rooise Heikant)  Over 4 weken zullen wij weten of deze dekking succes vol is geweest.  Uit deze combinatie zullen alleen zwarte pups geboren worden .

Juna en Jones

F nest geboren 30-8-2019

E-nest  geboren 16-9-2017